Varför företagsevent?

Konferens-Memento-Event

Varför ska man egentligen lägga ner pengar och tid på företagsevent? På Memento Event arbetar vi dagligen med lyckade möten och events att minnas, därför har vi troligtvis svaret på denna fråga.

Det finns självklart ett flertal olika typer av events som oftast tillför oerhört mycket till företaget. Oavsett vilken typ av evenemang man utför så har de alla någonting gemensamt och detta är att sälja in företaget, detta gäller även när man utför eventet för sina anställda. Personerna som har tagit sig till företagseventet ska känna att de verkligen får ut någonting av det samt att de är privilegierade att de fått ta del av det. Dessa saker krävs för att det ska pratas om evenemanget långt efteråt.

Vi på Memento Event jobbar mycket med interna företagsevents som svetsar samman dina anställda så de förhoppningsvis därefter samarbetar bättre på arbetsplatsen. Att åka bort och umgås med sina kollegor i en ny miljö gör så att folk kan se saker och ting med nya ögon och lära känna varandra på ett nytt plan. Ett internt event kan utföras under hela året av många olika anledningar.

Det kan anordnas som en kick off efter sommar- eller julledigheten. Detta är ett perfekt event om det är några nyanställda och man ska lära känna varandra bättre alternativt att man bara vill ha en positiv start och behöver slappna av och umgås i en helt ny miljö.

En firmafest kan utföras när som helst under året och har ofta att göra med att företaget har någonting att fira. Det kan vara allt ifrån att företaget har nått sin budget till att man endast vill fira en specifik högtid som sommarfest eller julfest, man kan självklart ha en firmafest trots att man inte har någonting att fira!

Konferenser har många företag någon gång under året av många olika anledningar. Några av dessa kan vara att det ska beslutas om viktiga saker tillsammans, att det ska utveckla sin personal alternativt en ny arbetsmetod eller teknik som måste introduceras. Oftast ingår även någon typ av gruppövning under dessa dagar för att skapa en bättre samarbetsförmåga. Många företag väljer att åka iväg från den vanliga miljön man brukar umgås i för att på så sätt kunna se andra sidor hos varandra, som man inte ser i vardagen.

Någonting man ska tänka på då man planerar ett företagsevent är att alla ska kunna delta på något sätt för att alla ska känna delaktighet. Försök att tänka ut ett mål med evenemanget innan ni börjar planera, på så sätt är det mycket enklare att planera så att det passar just er. Vi har en hel del färdigpaketerade event på vår hemsida vilket kan underlätta om man varken har tid eller fantasi till att anordna det helt själv. Om ni inte hittar något som passar er på vår hemsida kan vi självklart skräddarsy ett perfekt event för er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på