Bastuflotte Stockholm – Våra bästa tips!

Bastuflotte-Stockholm-Memento-Event

Finns det något härligare sätt att inleda sommaren på än att bada bastu tillsammans med sina kollegor och njuta av en god middag med passande dryck? 

Att hyra en bastuflotte är en oerhört populär aktivitet som passar perfekt för kompisgänget, företagsevent, möhippa eller svensexa! I vissa fall åker bastuflotten ut i skärgården men de större flottarna ligger ofta intill en brygga eller liknande under hela kvällen.

Den bastuflotte vi erbjuder är belägen i viken strax utanför mysiga Bockholmen. Trots att bastuflotten ligger stilla hela kvällen infinner sig ändå skärgårdskänslan snabbt då flotten omges av klippor och båtliv. Denna flotte rymmer upp till 24 personer inne i bastun men eftersom alla inte befinner sig i bastun samtidigt kan ni vara ett sällskap på 30 personer ombord.

Det absolut bästa med denna flotte är alla bekvämligheter som absolut inte är en självklarhet när man hyr en bastuflotte. Ni hittar både kyl, musikanläggning, dusch och toalett ombord. Ni har även enorma möjligheter när det kommer till middag. Ni kan välja på allt ifrån grillkväll och kräftskiva till en mysig plockmiddag på flotten. Eller varför inte avnjuta en härlig 3-rätters middag uppe på populära Bockholmen Hav och Restaurang? Bockholmen ligger endast ett stenkast ifrån där flotten är förtöjd.

Sedan finns det ett flertal mindre bastuflottar i Stockholm för er som vill åka runt och upptäcka fler delar av Stockholms Skärgård. Det man bör veta när man bokar en mindre flotte är som sagt att det inte är säkert att de kan erbjuda dusch, toalett och kyl ombord, så kolla upp vad som erbjuds innan ni bokar!

Tveka inte, boka Bastuflotte i Stockholm med oss idag!

 Om ni vill ha mer inspiration på aktiviteter i Stockholm kan ni kika fler förslag på vår kategori kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka en bastuflotte i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på