Våra bästa tips för företagets sommarfest!

Grillkväll-Skärgården-Memento-Event

Sommarfesten är ofta en mycket viktig tillställning på företaget! Detta är det sista som händer innan semestern och man vill gärna avsluta terminen med något storslaget som skapar minnen. Helst ska denna fest vara en snackis även när semesterfirarna är tillbaka på kontoret i augusti. 

För att skapa en lyckad sommarfest krävs det självklart planering då det är många bitar som ska falla på plats. En smart idé är att ta hjälp, speciellt om du ska ha en större fest. Vi på Memento Event har satt ihop en hel drös färdiga förslag på sommarfest där du kan hitta inspiration till din egen fest. Självklart kan vi även hjälpa till att skräddarsy förslag så att det passar just era behov. Vår erfarenhet från events av alla olika slag gör så att vi inte glömmer småsaker som garderob och liknande som ofta kan hamna i kläm annars.

Ett roligt uppträdande under kvällen alternativt någon rolig aktivitet kan bryta av på ett positivt sätt och bidra till mycket skratt och får folk att slappna av. Detta kan man lägga mer eller mindre tid och pengar på, uppträdandet kan vara en rolig uppvisning av ledningsgruppen, en känd artist alternativt en minglande trollkarl. Att ni lyckas skapa en minnesvärd kväll för era medarbetare beror inte på hur påkostat evenemanget är utan det beror mer på vad för stämning som skapas och hur genomtänkt tillställningen är.

Att kombinera sommarfesten med en teambuilding aktivitet är ofta ett säkert kort och vi har ett flertal alternativ att erbjuda. Då kan det vara en bra idé att starta med denna aktivitet för att sedan gå vidare för god mat, dryck och andra trevligheter. Genom att starta med en rolig aktivitet skapas ett samtalsämne under kvällen som kan vara skönt i början. Aktiviteten behöver inte vara något svettigt då många har gjort sig i ordning, det kan istället vara något som t.ex. Game Show i Gamla stan eller Old town challenge som är en energifylld poängjakt där ni tar er runt i Gamla stan med era indelade grupper och löser olika uppdrag.

Alla företag är ute efter olika saker, kom till oss och berätta vad ni är ute efter så kan vi hjälpa er på traven med att komma på ett förslag tillsammans!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på