Nyheter – Massa digitala aktiviteter!

Efter sommaren har vår nya kategori Digitala event & möten fyllts med massa roliga aktiviteter som kan göras på avstånd!

Vi fick känslan av att efter sommaren var det många som hade hoppats på att Pandemin skulle vara borta och vi kunde leva på som vanligt igen, men tyvärr är det inte riktigt fallet.. Visserligen är det en del som gått tillbaka till att jobba på kontoret och har lyxen att träffa sina kollegor kontinuerligt. Men det är fortfarande många jobbar fortfarande hemma och saknar den dagliga dosen av skratt och gemenskap som de annars är vana vid. För att försöka vara en lösning på problemet erbjuder vi nu mängder av roliga digitala teambuilding aktiviteter på vår hemsida. Här delas ni in i virtuella lag där ni tillsammans ska lösa olika typer av uppgifter.

Vi på Memento event fick i förra veckan testa på en sprillans nya aktivitet, Around the world. Aktiviteten var över förväntan och ledde till mängder av skratt och känslan av att man jobbade och löste problem tillsammans. Att man får ett eget ”rum” där man kan diskutera öppet med sitt virtuella lag var en helt perfekt lösning. Det var även en härlig kombination av kluriga frågor och roliga uppdrag!

Vi erbjuder nu även en helt ny upplaga av vår Online Game Show. För er som testat på denna succé och vill testa på något liknande erbjuder vi nu även Late Night Talkshow med Ben Richards. Under 60 minuter sänder Ben Richard det live från studion där han har sällskap av en storbandsorkester, en laddad studiopublik och en stjärna från ert företag! Tittarna får möjlighet att försvåra för gästen genom att påverka programmets innehåll. Medan ni följer denna Talkshow med spänning får ni inte glömma det även finns en chans för er framför skärmen att tävla sig fram till en plats i showens final där gästen slutligen får möta publiken i en sista kamp i ”Surviving a Late Night Talkshow”. Ni har garanterat inte sett något liknande tidigare!

Gå gärna in och läs mer och kika på våra nyheter på Digitala event & möten.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på