Kreativ konferens med oss!

Är det dags att planera och boka årets konferens?

Vi på Memento Event kan hjälpa till att fylla er konferens med innehåll för att få konferensen så effektiv och givande som möjligt! En trend som vi märkt de senaste åren är att företag mer och mer tänker på helhetsupplevelsen och hur allt ska hänga ihop under dagen för att effektivisera sina möten och få ut bästa möjliga resultat. En konferensdag helt utan inplanerade pauser, fika och gruppövningar får ofta motsatt effekt.

Vill ni åka bort en bit och stanna över natten eller helt enkelt ha en heldagskonferens i Stockholm? Vi kan hjälpa er med både dagskonferenser och övernattningar!

Vi på Memento Event brukar alltid rekommendera våra kunder att kombinera nytta med nöje under konferensen och detta kan exempelvis vara att starta dagen med en icebreaker samt att under dagen ha inslag av kortare interaktiva gruppövningar som enkelt utförs med varsin Ipad. De olika spelen går självklart att skräddarsy så det även kommer frågor om just ert företag, om er nya affärsplan eller liknande.

Att kombinera konferensen med aktiviteter har visat fina resultat för de företag som testat på det. De interaktiva pauserna får alerta deltagare som behåller sin energi genom hela dagen, och på så sätt har ni redan vunnit hur mycket som helst 🙂

Kontakta oss gärna och framför era önskemål så kan vi tillsammans komma fram till ett skräddarsytt upplägg som passar just ert företag!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på