Konferens i Stockholm – Våra bästa tips!

code-break-Memento-Event

Att ha konferenser med företaget har länge varit något som många företag gör med jämna mellanrum, däremot förändras sättet att göra det för varje år som går. Man utforskar hela tiden nya möjligheter för att göra konferensen speciell och meningsfull genom att skapa en så kreativ miljö som möjligt för sina anställda. 

Man tänker nu mer på helhetsupplevelsen och hur allt hänger ihop under dagen för att effektivisera mötena och få bästa möjliga resultat när dagen är slut. Ett alltför späckat schema får ofta motsatt verkan. Man bör ta regelbundna pauser samt sätta sig ner och koppla av över en kopp kaffe innan konferensen startar på riktigt för att skapa en positiv inställning.

Enligt oss är konferensen ett utmärkt tillfälle att varva nytta med nöje. Tidigare var det en självklarhet att avsluta med en rolig aktivitet som är en morot under dagen, vilket självklart inte är någonting negativt. Dock kommer det mer och mer att man blandar aktiviteter med möten under dagen vilket har visat väldigt fina resultat. Genom interaktivitet får du alerta deltagare, detta kan man ta vara på genom att ha snabba övningar utspritt under dagen som skapar ny energi. Man kan exempelvis ha en skräddarsydd rolig start-up quiz på morgonen samt ett kort power-break under eftermiddagen, dessa pauser skapar en positiv anda och personalen kommer inte uppleva konferensen som långtråkig utan istället en dag som de verkligen får ut någonting av.

Det mest optimala skulle vara att kombinera dessa två och erbjuda dina anställda både övningar under dagen samt en större teambuilding aktivitet på kvällen som faktiskt skapar minnen, men detta är självklart helt individuellt.

När ni kontaktar oss är det väldigt viktigt att ni framför era önskemål så att vi kan skräddarsy din konferens på bästa sätt. Kolla gärna in våra skräddarsydda event för att se vad vi hittat på tidigare.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka konferens i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på