Kombinera julbordet med en aktivitet!

Fångarna-på-Kastellet-Memento-Event

Vill ni kombinera julbordet med en aktivitet? På så sätt får ni en komplett julupplevelse fylld med god mat, aktivitet och härligt sällskap av era kollegor! En aktivitet blir även den perfekta starten på kvällen då det skapar en mer avslappnad stämning.  

Hos oss kan ni välja på en mängd olika aktiviteter där ni får röra på er lite, bli underhållna eller utföra en mer teambuildande aktivitet. Ni hittar även vanliga festlokaler som passar väldigt bra för just julfest. Nedan nämner vi de paket som vi verkligen rekommenderar och som även är de mest populära just nu.

Curling är en oerhört passande och mysig aktivitet vid juletider. Denna kväll börjar i curlinghallen, instruktören förklarar regler samt delar in er i lag så att ni kan börja tävla mot varandra. Efter ungefär en timme går ni vidare till Östergårds som bara ligger ett stenkast bort, här kommer ni bli serverade ett hemlagat traditionellt julbord.

Game Show är ett underhållningsprogram med dig i huvudrollen! Ni hamnar mitt i er egna Game Show där er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar, precis som på TV finns här en studio med häftig belysning. Efteråt är det dags för julbord på någon av de restauranger vi rekommenderar i Gamla stan. Denna aktivitet är oerhört populär bland företag då ofta alla kan delta på ett eller annat sätt.

Isskulptering är en stämningsfull aktivitet som utförs utomhus, med fördel precis utanför restaurangen. Aktiviteten är utformad så att fem personer skulpterar gemensamt på ett isblock, under handledning av en mycket erfaren iskonstnär. Därefter går ni vidare in i värmen och avnjuter ett dignande julbord på utvald restaurang.

Fångarna på Kastellet är en aktivitet som baserad på tv4´s populära serie ”Fångarna på fortet” där lagen med hjälp av karta hittar olika stationer där de tillsammans ställs inför varierande utmaningar. Dessa lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna varandra och komma varandra närmare genom samarbete och kommunikation. Istället för att tävla i Frankrike så tävlar ni nu i Sveriges svar på Fort Boyard, Vaxholms kastell.

Ölprovning på Fjäderholmarna var en oerhört populär aktivitet under föregående år och har bokats en hel del även detta år. Här börjar äventyret redan på båten på väg ut till Fjäderholmarna där ni får se den vackra vinterskärgården utanför fönstren. Väl framme beger ni er direkt till deras mikrobryggeri där ni får prova 3 olika ölsorter samt få en guidad visning. Ni anländer till bryggeriet 1 timme innan julbordet och provningen pågår då fram till julbordet startar. Julbordet serveras sedan på Fjäderholmarnas Rökeri där det passande nog serveras ett svenskt traditionellt julbord med influenser från sitt egna rökeri.

Pepparkaksbygge är en helt ny aktivitet för i år. Under kvällen ska ert lag med hjälp av verktyg, rekvisita och härlig fantasi skapa det mest kreativa pepparkakshuset som överträffar allas förväntningar. Efter prisutdelningen avslutas kvällen med ett traditionellt julbord på någon av de restauranger vi rekommenderar för er.

Detta är ju endast et urval av alla de färdiga paket vi satt ihop. Vill du få mer inspiration kan du kika in under vår kategori julfest!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka julfest med aktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på