Karriär

Join the family

Livet på Memento

Vi är övertygade om att nyckeln till framgång är motiverade medarbetare som brinner för sitt jobb. Därför arbetar vi hårt med att hjälpa våra kunder att skapa minnesvärda och uppskattade event, både för deras medarbetare och deras kunder.

Vad vårt framgångsrecept är? Förutom att vi har många års erfarenhet med ett stort kontaktnät och grymma leverantörer är det framförallt våra medarbetare som är vår superkraft. Utan deras otroliga engagemang och driv skulle vi inte vara där vi är idag.

 

Vill du bli en del av familjen?

Vårt mål är att det ska vara roligt, utvecklande och utmanande att jobba på Memento Event. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör där vi självklart ska ha kul på vägen! 

Även om vi inte har några tjänster ute just nu söker vi alltid människor som brinner för event! Skicka ditt CV till micke@mementoevent.se. Personligt brev behövs inte däremot får du gärna spela in en 30 sekunders video där du beskriver kort varför du vill arbeta hos oss.

Meet the peps

"Jag har alltid känt mig hemma på Memento och efter 8 år är det faktiskt roligare än någonsin! Jag har gått från praktikant, till Content manager, till Projektledare. Så något jag verkligen uppskattar är möjligheten att fortsätta utvecklas inom företaget. Kombinationen av att jag alltid känner mig inkluderad och att jag har livets kollegor gör att söndagsångest does not exist!"

Jennie Gustafsson Welander
Project Manager

"Under våren 2022 så började jag som praktikant på Memento Event och redan från start så kände jag mig väldigt välkomnad samt gavs ett stort förtroende från alla medarbetarna. Dem litade på min kompetens och gav mig möjligheten att producera all vår content med i stort sätt fria tyglar vilket har gjort det väldigt enkelt för mig att växa in i min roll naturligt under det senaste året.”

Kevin Olsson
Media Producer

"Att vara en del av Mementofamiljen är att vara del av ett team som uppmuntrar kreativitet, innovation och respekt. Det enligt mig är nycklarna till framgång i den snabbt rörande bransch som vi verkar i.
Det som var inne igår kan vara ute imorgon och det är det som är möjligheten och styrkan i att anlita Memento Event, vi har den kompentens och insikten, oavsett om det handlar om att bemästra den senaste evenemangsteknologin, utforska nya trender inom evenemangsdesign eller utveckla kreativa lösningar på oväntade utmaningar."


Karin Dufva
Project Manager