Urban Block Party och Mousetrap på Söder
Antal personer: 50-300 pers

Urban Block Party och Mousetrap på Söder

Använd er samarbetsförmåga under tidspress
Blir en riktig snackis
Går att utföra året runt

Vad som ingår

Aktivitet Mousetrap 1,5h
Aktivitetsledare
All utrustning som behövs för aktiviteten
Exklusivitet i festlokalen och dess innergård kl 17.00-24.00
1 glas mousserande vid ankomst
Grillbuffé med somrig dessert
2 glas vin/öl eller alkoholfritt
Kaffe eller The
Projektledning inför ert event samt samlingsfaktura

Välj tillval

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1794 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Urban Block Party och Mousetrap på Söder

Ta med kollegorna på en oförglömlig sommarfest med en unik twist!

Kasta er in i en spännande utmaning som kommer att testa era färdigheter i samarbete och kommunikation. Mousetrap är en rolig och engagerande aktivitet där varje lag ska bygga en avancerad råttfälla på tid. Genom att använda er av kreativitet, uppfinningsrikedom och förmågan att arbeta under tidspress ska ni konstruera unika delar av fällan. Med en gemensam verkstad och en rad material och verktyg till er förfogande, är det upp till er att skapa en kedjereaktion som slutar med att råttan fastnar i fällan och ett stort jubel utbryter! Låt era lagmedlemmar samarbeta, kommunicera och visa upp era bästa idéer för att vinna!

Se en film på hur det kan se ut på aktiviteten Mousetrap här

Efter en spännande aktivitet är det dags att koppla av och njuta av en utsökt grillmiddag på en av Söders nya pärlor – en restaurang som ännu inte fått ett namn men redan har skapat ett rykte för sina delikata rätter och sitt engagemang för att utbilda unga talanger inom restaurangbranschen. Under ledning av den välrenommerade kocken Melker Andersson och hans team av erfarna kockar serveras ni en måltid av högsta kvalitet, tillagad med de bästa råvarorna och med en smak som kommer att förbli i era minnen långt efter festen är över. Oavsett om ni föredrar en sittande middag eller att mingla runt, kommer ni att bli bortskämda med enastående smaker och en atmosfär som är både avslappnad och härlig.

Efter att ha njutit av en fantastisk middag är det dags att sätta på dansskorna och låta musiken ta över. Vår Dj kommer att hålla er på dansgolvet hela natten lång med en blandning av era favoritlåtar och de senaste hitsen. Oavsett om ni är en erfaren dansare eller bara vill skaka loss och ha kul med era kollegor, kommer ni att uppskatta den livliga stämningen och den härliga atmosfären på vår sommarfest.

OBS! Detta är ett erbjudande prismässigt som gäller fram till sista juni. Bokningar efter det får offert på förfrågan. Restaurangen öppnar officiellt i höst och kan ta emot allt från dag konferens, filminspelningar till stora som små festliga events i sina lokaler som finns i olika storlekar.

Förslag på tidsschema för Urban Block Party och Mousetrap på Söder (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Välkomst drink
17.15 –  Aktivitet Mousetrap startar
18.45 – Grillbuffé serveras
21.30 – Dj startar dansgolvet (om ni valt till detta tillval)
24.00 – Festen avslutas