Lådbilsrally och middag på Djurgården
Antal personer: 15-60 pers

Lådbilsrally och middag på Djurgården

Tävling under roliga former
Guldmedaljer till vinnarna
Samarbete, kommunikation och kreativitet

Vad som ingår

Aktivitetsvärd på plats
All rekvisita och utrustning som behövs
Guldmedaljer till vinnarna
Fördrink: 1 glas prosecco
3 rätters middag på Villa Godthem
1 glas vin/öl till maten
Kaffe
Projektledning inför och efter erat event med samlingsfaktura
Aktivitet: Lådbilsrally

Räkna ut ditt pris

Ändra antalet och få ut nytt pris direkt.

Pris per person: 1769 kr ex. moms
Totalt: 54600 kr ex. moms

Gör förfrågan

Fyll i alla kontaktuppgifter för att det ska bli så enkelt som möjligt för oss att ta kontakt med dig. Vi återkommer inom 1 tim.

2+2 =

Information om Lådbilsrally och middag på Djurgården

En stunds lekfullt kreativt arbete tillsammans med kollegorna sätter fart på fantasin och ger energi och nya spännande idéer. Trots samma förutsättningar blir lagens konstruktioner väldigt olika.

Lagens olika erfarenheter och förmågor skapar en spännande variation i byggandet. Vilken bil blir snyggast, vilken bil går fortast och vilka bilar håller ända in i mål?

Detta är en kreativ byggaktivitet där gruppen delas in i lag om 4-6 personer. Varje lag ansvarar för design, prestanda och konstruktionen av sin bil. När byggtiden är slut får varje lag presentera sin bil i bilsalongen där bästa design koras. Vinnaren av designpriset får en liten fördel i rallyt som avslutar denna roliga aktivitet. Under själva rallyt deltar tre personer från varje lag.

Aktiviteten är mobil och kan utföras där det passar er grupp. Vi brukar vanligtvis använda oss av en gräsplätt som är belägen på Djurgården, endast några 100 meter från Villa Godthem där ni sedan ska spendera kvällen. Restaurangen ligger bedårande vackert på det kungliga Djurgården men ändå i anslutning till city, vilket även det är en fördel. Här välkomnas med ett glas prosecco innan det serveras en genomtänkt 3-rätters middag.

Eftersom aktiviteten är mobil finns det självklart möjlighet att välja en annan restaurang, hör gärna med oss för fler förslag om detta låter intressant för er!

Förslag på tidsschema för lådbildsrally och middag på Djurgården (Vänligen hör med oss för detaljer):

17.00 – Aktivitet: Lådbilsrally
18.30 – Kort promenad till restaurangen
18.45 – 3 rätters middag på Villa Godthem