Nytt eventpaket – Digitalt kundevent!

Saknar ni att umgås med era kunder? 

Många har sedan i början av förra året bara kommunicerat med sina kunder genom mail, telefon och eventuellt videosamtal. Men den traditionsenliga kundlunchen, jullunchen och det årliga kundeventet har legat på is alldeles för länge! Nu måste vi försöka hitta nya vägar att ses så att kunderna känner att vi finns där och att de känner samma förtroende för oss som tidigare. Det är viktigt att vi ser till att utveckla vår relation trots att vi inte längre kan ses fysiskt!

Digitala event är här för att stanna och vi har därför satt ihop ett färdigt paket – Digitalt kundevent. Här kan ni hitta inspiration till hur era kundevent kan se ut under året!

Det ni kan se i detta paket är att vi hellre tipsar om roliga kundevent framför olika typer av Webinars. Vi tror på att folk i dessa tider verkligen behöver skratta och umgås i aktiviteter som exempelvis en egen Game Show, en digital matlagningsaktivitet eller en Late Night Talkshow! Men självklart kan vi även kan ordna andra typer av skräddarsydda evenemang med mer innehåll om syftet är att eventet ska vara informativt och mer av utbildningskaraktär. Vi samarbetar med flera studios av olika slag i Stockholm som passar alla möjliga typ av evenemang.

Vårt färdiga paket är som sagt endast till för inspiration, så att vi sedan kan skräddarsy just ert digitala kundevent utefter vad som passar just er. När ni planerar ert digitala kundevent ska ni alltid utgå från samma principer som ni gör om ni har ett fysiskt kundevent. Vad är ert syfte och mål med detta kundevent? 

Vi på Memento Event hjälper gärna till och bollar idéer som är baserade på era önskemål, men kika gärna vårt färdiga paket först och se om vi kan inspirera er på något sätt!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala kundevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på