Nytt eventpaket – Sommarfest på terrassen!

Sommaren närmar sig med stormsteg och för de som vill boka sommarfest för företaget så börjar lokalerna sakta men säkert bli fullbokade. Vi på Memento Event strävar alltid efter att utöka vårt utbud med nya, somriga lokaler som kan passa för våra kunder. 

Terrassen på Clarion Stockholm är helt ny på vår hemsida för 2019! Denna fantastiska terrass passar perfekt för det medelstora företaget mellan 20-100 personer.

Passande nog bjuds det på en minglande grillbuffé med egen BBQ-kock under kvällen då vi inte kan lova sittplatser till alla. Grillbuffén består av somriga rätter som svensk fläskkarré, laxfilé, kycklingbröst, chorizo, grillad majs, bakad potatis, quinoasallad och självklart en massa härliga såser och röror!

Det finns inget tak att tillgå på terrassen men framåt kvällen finns både gasol- samt infravärmare och filtar att tillgå. Skulle det mot förmodan regna flyttas evenemanget in till lämplig plats på hotellet utan extra kostnad.

För att ta festen till nästa nivå går alldeles utmärkt att ha Dj uppe på terrassen. Vilka tider ni kan få tillgång till terrassen beror helt på dag, prata gärna med oss så försöker vi möta era önskemål.

Läs gärna mer och boka er nästa sommarfest på terrassen.

Vill ni ha mer inspiration och tips på andra lokaler så kan ni gärna kolla in alla förslag på sommarfest!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på