Stockholms bästa afterwork ställen!

Drinkskola-Memento-Event

Vill du följa med på AW? 

De flesta arbetsplatser idag går någon gång då och då ut på After Work i Stockholm tillsammans. En väldigt trevlig break från en stressig arbetsdag. Eftersom man går vidare direkt efter jobbet är det lättare att få folk att hänga på, man kan sedan vara där så länge man känner för det.

Stockholm erbjuder en hel drös med perfekta ställen för After Work med olika inriktning. Vill ni gå på ett avslappnat och prisvärt hak för en kall öl, ett glas bubbel i en mer elegant miljö eller dricka något gott medan ni spelar boule? Nedan rekommenderar vi våra favoriter, testa dem gärna i sommar!

Tak är en nyöppnad takterrass som ligger på 14 våningen, mitt emellan hotellen Hobo och At Six på Brunkebergstorg. Baren på denna takterrass med utsikt i 4 väderstreck serverar cocktails, viner och öl av högsta kvalitet. Varje torsdag-lördag finns det en DJ på plats för er som gillar lite mer drag, helt enkelt perfekt för en After Work med kollegorna!

Boulebar i Rålambshovsparken kan ni njuta av utomhus boule, fransk mat och bar på ett och samma ställe. Ett avslappnat ställe där de som vill kan välja att stanna kvar för en bit mat. Boule är den perfekta aktiviteten för företaget då alla kan vara med att spela, det tar endast en minut att lära sig och brukar leda till varma diskussioner. Vi erbjuder ett färdigt paket med boule och middag på Pontonen efteråt.

Urban deli på Sveavägen är en central restaurang och bar med en terrass på taket. Restaurangen erbjuder 2 barer inomhus samt terrassen på taket där ni kan äta och dricka gott medan ni blickar ut över Stockholms takåsar. Urban deli har öppet sent hela veckan och är perfekt för AW från eftermiddag till sen kväll.

Thaiboat är förankrad vid kajen på Södermalm i Stockholm. Ett oerhört spännande koncept där de ger er möjligheten att drömma er bort till en strandrestaurang i Thailand. Börja gärna kvällen på stranden, ta en härligt färgglad drink och stoppa fötterna i sanden. De som vill kan sedan med fördel stanna kvar för att avnjuta äkta thailändsk mat.

Mr French erbjuder en avslappnad atmosfär precis intill vattnet vid Skeppsbrokajen i Stockholm. Det upprustade tullhuset har kvar sin ruffiga charm men kombineras med en sofistikerad art deco inredning. Detta gör restaurangen både mysig, exklusiv och iögonfallande. Deras enorma uteservering passar perfekt för företagets after work. Vi erbjuder ett färdigt paket med mat och dryck på Mr French.

Orangeriet som är beläget på Norr mälarstrand är en personlig bar där du kan avnjuta färgglada drinkar, goda smårätter, skön musik och en fantastisk utsikt över havet. Framåt kvällen när magarna börjar kurra kan ni gå vidare in till Trattorian som ligger vägg-i-vägg för en sittande italiensk middag alternativt sitta kvar i de sköna sofforna och bara prova någon av Orangeriets goda smårätter.

En solig eftermiddag under våren/sommaren är Loopen Marina i Hornstull helt perfekt för en After Work. Både miljön, maten och dryck har inspiration från både Karibien och Sverige. Precis invid vattnet kan ni här avnjuta den ena drinken efter den andra alla dagar i veckan under sommaren.

Om ni som företag skulle vilja boka er After Work eller andra arrangemang med oss är det bara att höra av er så hjälper vi er gärna.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på