Julen 2021 – Årets nyheter och idéer!

Julen 2021 kommer att innebära en stor variation då vissa företag jobbar heltid från kontoret medan andra fortfarande sitter på hemma och jobbar. Digitalt julbord, fysiskt julbord i mindre skala eller fysisk julfest med underhållning, dans och dj? Hur kommer ert julbord 2021 att se ut?

Efter pandemiåret 2020 är det många som är sugna på att slå på den stora trumman vilket leder till att det fysiska julbordet gör en efterlängtad comeback! Detta betyder alltså att om ni ute efter ett fysiskt julbord på en populär restaurang, så är det hög tid att boka nu. De mest populära datumen är redan fullbokade! Många restauranger lyckades överleva förra året med hjälp av att ställa om och erbjuda catering, jullådor och hemkörning. Eftersom detta år kommer att vara en mix av företag som önskar fysiskt och digitalt julbord, är det flera restauranger som väljer att hålla kvar vid konceptet catering och kombinerar det med fysiska julbord på plats. På så sätt kan de erbjuda något för alla!

Vi på Memento Event hjälper er gärna att boka årets julbord – oavsett hur det kommer att se ut. Vi har flera bra alternativ både för digitala och fysiska julbord. En trevlig add on om ni väljer att utföra julbordet digitalt är att skicka hem julmat alternativt en snack box till deltagarna som de kan festa på medan de deltar i ert digitala julfirande. Vi har varit med om att företag skickat både glöggkit, barogram, färdig julmat, presenter, olika typer av delikatesslådor mm. Så var inte rädda att fråga oss om råd!

Förslag på digitala julbord 2021:

Christmas Game Show online – Tävla i en uppesittarkväll online som blev en succé under julen 2020! Från en studio i Stockholm sänder vi live där er programledare för kvällen leder showen. Ibland även tillsammans med en eller flera representanter från er. Exempel på tävlingar som kan komma är; Vem ska bort? Vart är vi på väg?

Christmas Race online Tävla med kollegorna i ett digitalt spel som är en lättsam, rolig och julig aktivitet där alla kan delta. 

Årets julgåva – Kombinera en digital julfest med en minnesvärd julgåva från ert företag. Ni kan i stort sett skicka vad som helst till era anställda, var kreativa eller ta hjälp av oss så är vi kreativa åt er!

Förslag på fysiska julbord 2021:

The Switch Christmas Dinner – Ett nytt koncept för i år där ni får en helt annorlunda middagsupplevelse på Sturecompagniet i Stockholm. En unik helhetsupplevelse som är en sensationell upplevelse för alla sinnen.

Italienskt julbord i La Cucina – Ett fantastiskt omtalat julbord i en härlig italiensk miljö. La Cucina är ett avskilt rum som tillhör Trattorian och rymmer upp till 64 personer.

Julmiddag i chambre separée på Villa Godthem – Här får ni avnjuta ett klassiskt svenskt julbord i en stämningsfull och lugn miljö där ert sällskap sitter avskilt från andra gäster. Klubbrummet rymmer upp till 40 personer.

Julmiddag i chambre separée på Fjäderholmarna – Klassiskt julbord på Stockholms närmaste skärgårdsö. På endast 25 minuter tar båten er ut till Fjäderholmarna och Rökeriet. Väl på plats sitter ni avskilt i separée Röken som rymmer upp till 36 personer.

Hoppas ni hittar något som faller er i smaken. Kika gärna in alla våra förslag på julfest eller hör av er till oss med era önskemål så skräddarsyr vi ett förslag till er grupp!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på