Julbordssäsongen är igång på allvar!

Redan direkt efter semestern i augusti börjar folk boka julbord, men nu i september så sätter julbordssäsongen verkligen igång på allvar!

Julbord är någonting som de flesta företag bokar varje år vilket även betyder att det för många anställda kan vara årets höjdpunkt. Är ni ett lite större företag som vill boka en egen festlokal, kanske ha inslag av någon rolig underhållning, fotobås eller DJ? Eller är ni företaget som helst startar kvällen med en teambildingaktivitet för att sedan gå vidare och avnjuta en traditionellt julbord på en omtalad restaurang? Oavsett så hjälper vi er att hitta rätt i julbordsdjungeln!

Kika nedan för lite tips på eventpaket som vi säljer mycket av under hösten och julen;

En av våra mest bokade aktiviteter året runt är Game Show, en fantastisk rolig aktivitet som alla kan vara delaktiga i! I den nyrenoverade studion i Gamla stan hamnar ni mitt i er egna Game Show där programledaren utmanar er i frågesport och galna utmaningar. Självklart finns både häftig belysning, skärmar och scener i studion, precis som på tv!

Spökvandring är en otroligt mysig och framförallt rolig upplevelse som äger rum i vackra Gamla stan. Men på kvällen faller ett annat ljus över staden, då visar Gamla stan sin mer skrämmande sida. Då hjälper de kusliga guiderna till att visa er Gamla stans hemskare sida med spöken, gastar och kanske till och med Stockholms Jack the Ripper!

Mysigaste starten på kvällen måste väl ändå vara en båttur med Stockholm i vinterskrud som passerar utanför fönstret. Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna, erbjuder ölprovning i kombination med traditionellt julbord på Fjäderholmarnas Rökeri. Här får ni prova 3 olika ölsorter samt få en guidad visning av deras mikrobryggeri innan julbordet sätter igång några meter därifrån, för de som inte dricker öl finns det självklart andra alternativ.

En julfest på Skansen är något mycket speciellt! Här finns 5 festvåningar i olika storlekar som passar perfekt för julfest för sällskap mellan 25-400 personer. På Skansen börjar alltid kvällen med en kopp värmande glögg och pepparkakor utomhus alternativt i er pyntade festvåning innan ni avnjuter det svenska traditionella julbordet. För att runda av kvällen finns självklart ett dignande dessertbord uppdukat. En helkväll som inte kan bli annat än lyckad!

Låter något av dessa förslag som något för er eller vill ni ha fler förslag? Kika under vår kategori julfest eller kontakta oss direkt!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på