Vad är era planer för årets sommarfest?

Beachparty på Happy Tammsvik

Just nu är det mycket snack om sommarfester på kontoret! Trots att vi fått lite extra snö ute nu så är det hög tid att boka årets sommarfest! Speciellt om ni vill ha egen festlokal en fredag i juni…

I år samlas många röda dagar i slutet på maj och i början av juni vilket betyder att årets företagsevent blir lite lidande och det blir svårare att hitta ett datum där alla anställda är hemma samtidigt, vid långhelger är det ju många som passar på att åka iväg. På grund av detta har den 14 juni blivit ett datum där ALLA vill boka sin sommarfest då detta datum är strax innan midsommar och strax efter alla långhelger..

Men om alla lokaler du söker efter är fullbokade denna fredag kan vi på Memento istället rekommendera er att kika om den 5 juni alternativt den 29 maj finns ledig istället, två onsdagar dagen innan röd dag… Det kanske kan vara något?

Oavsett när ni ska ha er sommarfest så är det garanterat dags att börja ta tag i det nu, och det säger vi för att vi verkligen vill att ni ska få den lokal, aktivitet eller restaurang som ni faktiskt vill ha! Många populära festlokaler är faktiskt fullbokade redan i januari. Ju tidigare ni hör av er, desto lättare blir det för oss att tillfredsställa era behov och önskemål! Varsågod att inspireras av våra färdiga paket för sommarfest i Stockholm.

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av sommarfester i Stockholm och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. Är du ute efter en större festlokal till er sommarfest som inte finns på vår hemsida, kontakta oss ändå så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets sommarfest eller något annan typ av företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på