Julaktiviteter i Stockholm 2020

I år kommer nog både julbord och aktiviteter se lite annorlunda ut då många just nu föredrar att spendera sina sammankomster utomhus och vi har mer riktlinjer att förhålla oss till än tidigare. 

Vi på Memento Event erbjuder dock flera aktiviteter som vanligtvis utförs utomhus under julen och det brukar funka utmärkt! Oftast gäller det bara att alla deltagare vet hur de ska vara klädda för aktiviteter, så brukar det inte bli några problem med väder och vind.

En oerhört populär aktivitet som passar utmärkt med julbord är Spökvandring i Gamla Stan. Detta är en historisk vandring där du under 90 minuter kommer att ledas runt Gamla stan där ni på ett underhållande sätt kommer att få höra om mord, massmord, sjukdomar och självklart spöken. Ni kommer att få se, känna, lukta och smaka på historien. Tack vare att guiderna har så pass mycket inlevelse och humor under vandringen så kommer ni inte få en tråkig stund. Ni avrundar sedan kvällen med ett besök på Stortorgskällaren, Mr French eller Movitz som erbjuder olika typer av julupplägg.

Isskulptering är en kreativ utomhusaktivitet där ni i grupper om 3-5 personer får skapa er egna skulptur av is. Under aktiviteten har ni en skicklig instruktör närvarande som kommer lära er par välbehövliga knep för att forma isen. Det vackra stora isblocket är mjuk och smidig att jobba med och detta är en aktivitet som alla kan vara med på. Med hänsyn till att det ska finnas bra platser att skulptera på så har vi valt ut restauranger efter det, men självklart går det att komma med önskemål så ska vi se om det går att lösa.

Är ni en lite mindre grupp är Quizrummet alternativt Game Show något för er, samma upplägg med olika storlekar på rummen! Trots att det inte är utomhus kommer ni att ha en helt egen studio som är olika stora beroende på vilken ni väljer. I er studio kommer ni vara för er själva under hela aktiviteten förutom er programledare såklart! Här får du och dit lag ta plats bakom tävlingspodiet och hålla hårt i buzzerknappen. Nu är det högt tempo och adrenalin som gäller när programledaren drar igång tävlingarna som är hämtade från kända TV-program. Aktiviteten och miljön är så pass häftig och bra gjord så att det känns som att man är med i ett tv-program under aktiviteten. Detta går att kombinera med den restaurang ni önskar, men aktiviteten utförs i Gamla Stan.

Detta var bara några tips på aktiviteter som kan utföras under denna jul, men kika gärna alla våra förslag på julfest för mer inspiration.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på