Nytt eventpaket – Digital matlagningsaktivitet

I och med att matlagningsaktiviteter överlag är så pass populära bland företag, så är vi oerhört glada över att vi äntligen kan erbjuda er en digital variant! 

Istället för att träffas för att laga mat på plats, så sänder en erfaren kock live från en matlagningsstudio centralt i Stockholm. All studioteknik och personal som behövs ingår självklart i priset och skulle ni ha önskemål om att aktiviteten skulle sändas från en annan specifik plats, går även det självklart att lösa.

Ett par dagar innan evenemanget får samtliga deltagare hem en genomtänkt råvarukasse som innehåller alla ingredienser som behövs för dagens måltid, alternativt att ni får hem en råvarulista som ni kan ta med till butiken där ni handlar själva. Fokuset ligger på hållbara råvaror som är enkla att tillaga, dessutom med minimalt matsvinn! Kocken kommer att guida er i matlagningen medan han själv lagar maten på samma sätt, i sitt egna kök. De flesta grupper väljer att ha ett par representanter från företaget på plats i studion för att aktiviteten ska kännas mer personlig, dessutom tar kocken mer än gärna in deltagare på länk om ni önskar det. Har ni frågor under aktivitetens gång kommer en chattfunktion finnas tillgänglig där vi besvarar er direkt via chatten eller genom kameran. Efter ett par timmar när ni lagat färdigt maten väljer ni själva om ni även vill äta tillsammans digital efteråt eller inte.

Denna interaktiva digitala aktivitet anpassas helt efter ert sällskap och ert syfte. Populära tillval brukar vara genomtänka dryckespaket, förinspelat material i studion, förlängning av studiotiden för att hålla ett tal eller liknande, skräddarsydda vinjetter eller en inhyrd moderator utöver kock på plats.

I sändningen kombineras proffsiga matlagningstips och god mat med mycket skratt, missa inte denna kreativa och roliga upplevelse tillsammans med dina kollegor!

Läs gärna mer och boka er digitala matlagningsaktivitet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på