Matlagningskurs i Stockholm – Våra bästa tips!

Matlagningsaktivitet-Stockholm-Memento-Event

Matlagningskurser är en av de aktiviteter som är mest populära hos oss då det är en perfekt aktivitet för företagsgrupper som är ute efter att umgås och ha det trevligt tillsammans i en härlig miljö. 

Vi erbjuder flera olika inriktningar på våra matlagningsaktiviteter för att försöka ha något för alla. Gemensamt för alla dessa alternativ är att de går ut på att laga mat i grupp under trevliga och avslappnade former. Det stärker både relationerna, samarbetsförmågan bland kollegorna och ger ett minne för livet.

Vi erbjuder exempelvis en helt vegetarisk matlagningsaktivitet som vi rekommenderar för de som är ute efter att få ny inspiration och kunskap om grön mat. Här kan man välja på två olika upplägg, 3 rätters-middag för de som föredrar en aktivitet i mer avslappnade former eller en Food battle för de som är ute efter tävlingsmomentet. 

Andra kvalitativa matlagningsaktiviteter som bokas mycket är Laga mat med kock. Bakom alla dessa aktiviteter står fantastiska kockar som lovar er en riktig pangkväll!

Sist men inte minst vill vi rekommendera Sveriges Mästerkock för er som vill bevisa vad ni går för i köket! Det här är aktiviteten som kombinerar lek, tävling och smakupplevelser på allra bästa sätt.

Istället för att bara gå ut och äta en god middag har ni nu möjlighet att ta del av en fantastisk måltid som ni själva har skapat, detta gör upplevelsen snäppet roligare.

Har ni inställningen att lära er laga ett par goda rätter, avnjuta en fantastisk måltid alternativt umgås extra med era kollegor eller vänner så kommer ni inte gå från en matlagningsaktivitet besviken, ni får ta del av allt på samma gång.

Boka er matlagningsaktivitet redan idag eller kika efter mer inspiration i vår kategori Mat och dryck.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er matlagningskurs i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på