God Jul från Mementofamiljen!

Sådärja, året börjar lida mot sitt slut och vi har betat av nästan alla julfester! 

December är en av våra mest intensiva perioder då vi har en hel del julfester i olika storlekar att rodda med. Men efter denna vecka är det även dags för oss att ta lite julledigt och frossa i både köttbullar och julgodis!

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder, samarbetspartners och våra egna medarbetare för ett fantastiskt år tillsammans. Vi startade upp året på fantastiska Steam Hotel som är beläget i Västerås, endast en timme från Stockholms City. Som vanligt valde vi att kombinera konferensen med spa och god mat 🙂

Under året har vi kommit tillbaka till Steam hotell inte bara en utan två gånger med stora grupper på runt 100 personer vardera. Vi har även hunnit med en sväng till Budapest, Åre, Barcelona två gånger och mycket mycket mer! Värt att nämna är att vi i våras knep en andraplats i Nordens bästa byrå vilket resulterade i en sommartripp till Göteborg!

Det nya året kickar vi igång direkt med både konferens för oss och aktiviteter tillsammans med våra kunder! Är ni ute efter att boka ett företagsevent av något slag? Tveka inte att kontakta oss! Vi på Memento erbjuder det mesta i eventväg men för att nämna några; Allt ifrån kick off till konferens, resor och även sommarfest.

God Jul och Gott nytt år önskar oss på Mementofamiljen!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på