God Jul och gott nytt år önskar vi!

Gruppbild-Memento-Event

Vi vill tacka alla medarbetarna på Memento Event och alla våra härliga kunder och partners för ett helt fantastiskt 2015!

Det har hänt mycket under året som vi kan vara stolta över! I våras skedde en flytt till nya större lokaler på Norrlandsgatan 24, detta passade perfekt då vi i augusti hälsade våra nya kollegor Sandra och Madeleine välkomna till oss, två härliga tjejer som bidrar till mycket skratt på kontoret! Att vi växer och blir större bidrar till nya spännande möjligheter och förutsättningar för kommande år!

Förutom dessa stora händelser har vi under året haft en hel drös med lyckade events med våra kunder och skaffat flera nya samarbetspartners.

Vi kan med dessa ord konstatera att framtiden ser ljus ut och vi ser fram emot ett minst lika framgångsrikt och spännande 2016!

0H0A72530H0A72030H0A71930H0A72720H0A72940H0A7335

God Jul och Gott nytt år önskar oss på Memento Event!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på