Nytt eventpaket – Bussen som går på vattnet!

Amfibiebuss-Memento-Event

Är det någon som missat den fantastiska amfibiebussen som cirkulerar i Stockholms innestad?

Detta unika transportmedel skapar alltså möjligheten att en busstur genom asfalt, köer och trafikljus plötsligt kan bytas ut mot en härlig båttur där ni får njuta av vågskvalp och de vackra miljöer som Stockholm erbjuder. Ögonblicket då bussen kör rakt ner i vattnet är ofta det som det pratas mest om efteråt. Det är en upplevelse som ni sent kommer att glömma!

Denna hisnande upplevelse som kommer att lyfta hela kvällen! Det finns även möjlighet att avnjuta fördrinken på bussen om ni ska vidare till någon restaurang för att ät middag efter turen. Stockholm är oerhört vackert med allt vatten runt omkring, därför är det omöjligt att komma på en stad där en amfibiebuss skulle passa bättre. Under resans gång får ni även chansen att se många av Stockholms kända sevärdheter samtidigt som guiden med glimten i ögat berättar roliga och intressanta historier om huvudstaden.

Bussen är självklart lika säker på land som på hav, dock finns det självklart flytvästar under sätet ifall man vill vara på den säkra sidan.

Man får plats 42 personer på bussen. Boka gärna amfibiebussen för ditt företag följt av middag på någon restaurang på vägen. Passa på att agera turister i er egen stad, det gör man alldeles alltför sällan.

Vill du ha fler förslag på aktiviteter för er så kan ni kika på vår kategori kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka amfibiebussen i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på