Julbordssäsongen är igång – Lite senare än vanligt!

Vaxholms-Kastell-Julbord-Memento-Event

Äntligen kan vi med gott samvete boka julbord igen! Men tanke på förra året så är suget efter julbord större än någonsin..

Vi har märkt att efter att de flesta restriktioner i Sverige togs bort den 29 september så är det fler som vågar sig på att boka julfest genom oss. Äntligen ska vi få chansen att fylla alla de vackra lokaler som under 2020 mestadels stod tomma på grund av pandemin.

Ett vanligt år så är de flesta stora festlokalerna uppbokade på populära datum redan innan sommaren. I år har julbordssäsongen dragit igång något senare, av förklarliga skäl. Om ni känner några oklarheter i att boka julbord redan nu så kan vi lugna er med att de flesta restauranger fortfarande håller i vissa åtgärder från föregående år. Det kan exempelvis vara att de dukar upp fler bufféer, har längre avstånd mellan borden samt snällare avbokningsvillkor. Men är detta en avgörande faktor för er så råder vi er att dubbelkolla med en projektledare hos oss vad som gäller på just den restaurang som ni bokat, då dessa åtgärder inte längre är krav.

På vår hemsida erbjuder vi en hel uppsjö med härliga julbord som ofta kombineras med en aktivitet. Vi erbjuder även festlokaler i alla olika storlekar för er som föredrar att sitta avskilt. Detta tror vi kan vara något som blir ännu mer populärt i år då många människor fortfarande är ovana med att vistas i större folkmassor. Då kan det ibland kännas tryggt att det endast är folk från kontoret på plats, som en mjukstart.

Bokar ni en egen festlokal kan vi hjälpa till med allt ifrån inbjudningar, transport och dekorationer till underhållning och aktiviteter. Egentligen allt ni kan tänkas behöva under kvällen.

Kika gärna igenom vår hemsida för att hitta inspiration i alla våra färdiga paket på julfest. Självklart kan vi även skräddarsy lösningar för er.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på