Kombinera er digitala julfest med en julgåva!

Vill ni ha hjälp med att skicka hem något till era anställda i samband med er digitala julfest?

Vi på Memento Event erbjuder flera olika lösningar beroende på vad ni är ute efter. Delikatesslådor, snacklådor, julmat eller varför inte ett cocktail kit där ni tillsammans skakar en cocktail digitalt? Möjligheterna är oändliga och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna.

En digital julfest är ett bra alternativ i dessa tider men i många fall vill man ge något mer i samband med aktiviteten, julshowen eller prisutdelningen som sker digitalt. Något att äta, dricka eller snacksa på under tiden är mycket uppskattat oavsett vad man får hem.

Färskvaror: Önskar ni att skicka ut färskvaror i form av t ex en lunch, julbord eller annan typ av mat så kräver det levererans med bud hem. Det blir oftast en dyrare leveranskostnad men är absolut görbart. Vi jobbar med flera olika restauranger/cateringfirmor och kan anpassa maten efter era önskemål. 

Snacklåda: Detta är enkelt och smidigt att skicka hem. Vi packar då lådan som ett varubrev så alla deltagare får hem varorna direkt i brevlådan. Torrvaror och godis/snacks som inte är ”ömtåligt” är det som passar absolut bäst att skicka på detta vis. Ni kan även addera ett julkort för att ert bud ska kännas mer personligt.

Aktivitet: Vill ni tillverka eller tillaga något tillsammans digitalt kan vi hjälpa till att skicka hem en kyld kakdeg med julsmaker, ett glöggkit eller ett cocktailkit som innehåller allt ni behöver för att baka eller tillverka er egna dryck som ni sedan kan avnjuta tillsammans på Teams, Zoom eller liknande.

Julklapp: Är ni intresserade av att ge bort en julklapp i form av en produkt (pläd, pulsklockor, presentkort etc) så hjälper vi även till med det. Önskar ni att julklappen vävas in i er digitala julfest kan exempelvis en presentkortskod skickas ut i chatten under mötet alternativt att ni öppnar paketet tillsammans framför skärmen. Är det ett presentkort på en minnesvärd upplevelse som era anställda kan använda framöver som ni är ute efter kan ni läsa mer och beställa vår julgåva här.

Som ni ser så finns det stora möjligheter till att förgylla årets digitala julfest! Glöm inte bort att det är extra viktigt i dessa tider att verkligen visa uppskattning till era anställda som kämpar på från hemmakontoret. Hör av er till oss så kommer vi fram till ett alternativ som passar just ert digitala möte!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent alternativt årets julgåva, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på