Nytt eventpaket – Sommarmiddag på Villa Källhagen!

Nu till våren har vi lagt upp ett sprillans nytt och perfekt alternativ för årets sommarfest, Villa Källhagen! 

Här, omgiven av Djurgårdens vackra natur, kan du fira in sommaren tillsammans med dina kollegor. Villa Källhagen som är beläget endast 5 minuter från Stockholms pulserande city erbjuder fantastiska möjligheter för både sommarfest, konferens och övernattning. Beroende på storlek på sällskapet så finns det ett flertal vackra festvåningar att tillgå som ni får ha för er själva under hela kvällen.

Vårt färdiga förslag på hemsidan är anpassat till festvåningen Eken som rymmer 40-70 personer. Men det finns möjlighet för er som är mellan 20-130 personer att sitta för er själva i någon av de andra festvåningarna. Förutom en bubblande fördrink, en genomtänkt 3 rätters middag med passande dryck och en egen festlokal mellan 19.00 till 23.00 så finns även boule att tillgå. En lättsam och rolig aktivitet som passar perfekt att exempelvis kombinera med fördrinken.

Ett vanligt önskemål vid sommarfest är att man ska kunna ha fördrinken ute vid fint väder, självklart är detta möjligt även här. Även om ni väljer att starta kvällen med boule eller inte så kan ni ta fördrinken utomhus medan ni njuter av utsikten över Djurgårdskanalen och Nordiska Museet.

Läs gärna mer och boka årets sommarfest på Villa Källhagen.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på