Stockholms bästa takterrasser i sommar! – Våra bästa tips!

Nu är äntligen tiden här då alla Stockholmare hittar ut och bråkar om en plats på uteserveringen med det bästa solläget. Men vill ni slippa trängseln, komma bort från trafiken och få utsikt över staden så finns det en hel uppsjö av trevliga takterrasser i Stockholm.

Nu när sommarsäsongen äntligen är här igen tipsar vi om Stockholms 5 bästa takterrasser.

TAK – Brunkebergstorg 2-4
Detta är den takterrass vi verkligen rekommenderar för våra kunder. Den nyöppnade terrassen ligger på 14:e våningen, mitt emellan hotellen Hobo och At Six. Här ryms restaurang, bar, råbar och terrass med en fantastisk utsikt i fyra väderstreck.

Baren serverar cocktails, viner och öl av högsta kvalitet och maten som serveras är en mix av det nordiska och japanska köket. Varje torsdag-lördag finns det en DJ på plats för er som gillar lite mer drag, helt enkelt det perfekta hänget!

Spa Bar, Clarion Hotel Sign – Östra Järnvägsgatan 35
På Clarion Signs åttonde våningsplan ligger Spa Bar, en roof top bar som har öppet under sommarmånaderna och erbjuder dryck, en lättare barmeny och DJs som spelar under helgerna.

Som företag har ni även möjlighet att exklusivt abonnera hela terrassen med en egen kock som grillar utomhus och bar. Den perfekta sommarfesten mitt i city! Vi erbjuder även detta som färdigt paket, sommarfest på Clarions terrass.

Takpark by Urban Deli – Sveavägen 44
Takterrassen på Urban deli är som en uppbyggd park på taket. En oerhört central takterrass med fantastiska möjligheter. Ni kan äta och dricka gott medan ni blickar ut över Stockholms takåsar.

Här har det i år öppet oavsett väder på grund av det nybyggda glashuset, de har även utökat med 3 barer vilken kommer leda till färre köer.

Scandic Continental – Vasagatan 22

Centralt beläget invid Centralstationen har vi Scandic Continental som erbjuder en takterrass med fantastisk utsikt över Södermalm, Kungsholmen och Stadshuset. Här ligger solen på från morgon till kväll vid fint väder och passar perfekt för ett glas efter jobbet. 

Scandic Anglais – Humlegårdsgatan 23

På sjunde våningen på Scandic Anglais hittar ni Stureplans dolda takterrass som under sommarmånaderna blir ett oerhört populärt häng. Här kan ni beställa något gott att dricka medan ni blickar ut över Humlegården och Stockholms takåsar.

På fredagar och lördagar är det mycket folk här, så en rekommendation är att komma i tid för att få en plats i solen.

Om ni som företag skulle vilja boka sommarfest eller andra arrangemang med oss är det bara att höra av er så hjälper vi er gärna.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få tips och hjälp med att boka er sommarfest i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Fyll i alla fält och skicka sedan din förfrågan. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på