Martin Lorentzons bolag investerar i Memento Event

Pressmeddelande 27 januari 2023. 

Eventbyrån Memento Event gör en storsatsning genom att ta in kapital från Spotify grundaren Martin Lorentzons bolag Rosello.

Martin Lorentzon är en dröminvesterare för alla bolag och vi är givetvis både stolta och glada över att Martin ser potential i vårt bolag, säger medgrundare och VD Micke Eriksson.  

 

Memento Event är en etablerad fullservice eventbyrå i Stockholm. Under pandemin, som blev en stor utmaning för hela branschen, klarade sig byrån väl tack vare en snabb digital omställning. Faktum är att bolaget lyckades leverera det bästa resultatet i bolagets historia under 2021.

Vi valde att kontakta Martin Lorentzon i slutet av pandemin då vi insåg att bolaget skulle klara sig ur pandemin, men kanske inte hade muskler att satsa sig ur. Det har visat sig vara ett strategiskt viktigt beslut då vi ser ut att gå mot 100 % tillväxt med bibehållen vinstmarginal  under 2022, säger Micke Eriksson.

Under året har Memento utökat sitt team med sex nya medarbetare och är numera tretton, med varierande spetskompetens, vilket innebär att man kan ta sig an många typer av uppdrag.

Vi har ett fint momentum i verksamheten och vi räknar med att växa trots potentiell kommande lågkonjunktur. Även fast Martin inte är aktiv i bolaget så ger det oss en trygghet och han är en fantastisk mentor, fortsätter Micke Eriksson.   

Memento Events målsättning är att inom tre år omsätta 100 MKR och konkurrera om de största eventuppdragen i Norden. Memento kommer under de kommande åren främst rekrytera till sina projektledar- och kommunikationsteam.

Byrån har byggt en kultur där alla medarbetare är medvetna om vad som krävs och där det finns en inbyggd attityd att varje dag vilja utvecklas och bidra som människa och som medarbetare.

För att citera Martin Lorentzon: Värdet på ditt bolag är summan av alla problem som ni tillsammans löser.

Micke Eriksson avslutar…
Det låter som en klyscha men det var verkligen något som sattes på prov under pandemin och då visade våra medarbetare en mentalitet som inte finns i alla bolag. Den mentaliteten ska vi inte ta för givet, men jag vet att tar vi hand om den kommer vi vara väldigt svårstoppade och vi kommer framförallt ha jäkligt roligt på vägen!   

Hör gärna av dig om du har några frågor

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande  2+2=4


  Memento Event på