Nytt eventpaket – Smakduellen!

Vill ni starta upp julfesten med en enkel och alldeles lagom aktivitet på kontoret i kombination med fördrink innan ni tar er vidare för julbord? Då kan smakduellen vara den rätta aktiviteten för er.

Lukta er till rätt kryddor, gissa kakaohalten på 3 olika sorters choklad och para ihop rätt ost med rätt namn är bara ett par exempel på tävlingsmoment där både smak och lukt ställs på prov! Om ni önskar kan även vinprovning utföras, dock får ni då inhandla alkoholen själva. Aktiviteten skräddarsys efter era önskemål!

Har ni inte möjlighet att utföra aktiviteten på kontoret finns det möjlighet att utföra den utomhus eller i en avskild del i restaurangen alternativt vid en helabonnering. Tänk på att restaurangerna som finns att välja på i tillvalsrutan endast är våra rekommendationer, så är ni ute efter en chambre separée, festlokal eller någon annan typ av restaurang så tar vi gärna fram fler förslag som passar för just er grupp.

Läs mer och boka smakduellen och julbord.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets julfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på