Nytt eventpaket – Sommarfest på Bergendal!

Många längtar nu, mer än någonsin efter sommar, värme och semester. Men många ställer sig även frågan, blir det någon sommarfest i år?

Den frågan är svår att svara på just nu men förhoppningsvis klarar det ju närme sommaren vi kommer. Slutsatserna som man kan dra redan nu, är att om det faktiskt skulle kunna gå att ha en sommarfest år 2020. Så kommer de flesta troligtvis föredra att vara ett slutet sällskap i en lokal som de har för sig själva under hela kvällen. Då kanske Herrgården på Bergendals passar er perfekt!

Bergendals är vackert beläget vid Edsvikens strand, endast 20 minuter från Stockholm och Arlanda. Detta konferenshotell jobbar hållbart och klimatsmart på alla sätt de kan och lägger exempelvis stor vikt vid att servera vällagad ekologisk mat från grunden där de utgår från säsongens råvaror.

Väljer ni att boka vårt färdiga paket så sitter ni helt för er själva i Herrgårdsmatsalen som rummer mellan 40-74 sittande matgäster. Matsalen erbjuder en genuin herrgårdsmiljö och utsikt över parken och allén som når ända ner till Edsviken och den egen bryggan. Under kvällen serveras en genomtänkt 3 rätters middag som avnjuts tillsammans med husets viner.

Läs gärna mer och boka årets sommarfest på Bergendal.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på