God jul och gott nytt år önskar Memento Event!

Resa-Memento-Event

Vi vill tacka alla medarbetarna på Memento Event och alla våra härliga kunder och partners för ett lyckat 2016!

Året började på topp med en konferens till Sandhamn där vi gick igenom allt inför 2016. Här kunde vi kombinera nytta med nöje genom att konferera under dagen för att sedan slappna av och ha roligt tillsammans under kvällen. Vi hann även med en helg i London i januari för att fira våra framgångar under 2015. Under 3 intensiva dagar fick vi med både sightseeing, shopping och god mat.

En otroligt rolig händelse under året är att vi genomfört vår första utlandskonferens med 90 medarbetare från Academic Work i april, resan gick till Budapest. Därefter fick vi även chansen att ta med Maria Nila till London i oktober. Dessa oerhört lyckade resor har även lett till ett flertal bokade resor till 2017. Så kul!

Vi fick även chansen att lansera en helt ny hemsida strax innan sommarsemestern. Förutom att det har skett en uppfräschning av sidan förbättrade vi även en del saker för att göra den mer användarvänlig. Största förändringen som skett är att det nu finns möjlighet att sortera eventpaketen efter pris samt antal personer. Detta gör att våra ni direkt kan utesluta de paket som inte passar för just ert företag.

Vi har självklart genomfört en hel drös med lyckade events med både återkommande och nya kunder under hela året. Vi har även utökat vårt utbud genom att skaffa fler samarbetspartners som enligt oss erbjuder bra och roliga aktiviteter.

Vi är nöjda med året som gått och ser fram emot ett minst lika framgångsrikt och spännande 2017!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på