RIB BÅT i Stockholm – Våra bästa tips!

RIB båt i Stockholms skärgård är ett utmärkt sätt att förflytta sig mellan öar på ett spännande och fartfyllt sätt. Denna aktivitet blir garanterat en snackis!

Det absolut vanligaste är att man får plats 12 personer per båt och man lånar all utrustning som behövs. Det går att åka RIB båt i Stockholm året runt, men självklart anpassas utrustningen efter väder och vind. Som företag hyr man en båt och det vanligaste är att man betalar ett fast pris, det kostar alltså mindre per person desto fler man sitter i båten.

Att åka RIB båt passar de flesta med undantag för gravida och de som har problem med rygg och nacke. Dessa personer avrådes att åka RIB båt men som med allt annat så ligger beslutet hos personen i fråga. Ofta finns det ingen åldersgräns för att åka RIB båt i Stockholm men de kräver att man är 140 cm lång för att man ska kunna nå ner med fötterna.

RIB båt i Stockholm med Memento Event

Vi kan i stort sett lösa alla era önskemål men det absolut vanligaste paketet som vi säljer till företag är RIB båt till Fjäderholmarna. Kvällen börjar då med att ni blir upphämtade i Stockholms City för att åka ut på en fartfylld och minnesvärd tur på havet. Efter ungefär en timmes fartupplevelse i Stockholms skärgård så släpper vi av er på Fjäderholmarna. Väl där får ni efter en kort promenad till Rökeriet avnjuta deras passande skärgårdsbuffé där skaldjuren står i fokus. I det färdiga paketet ingår det en vanlig skärgårdsbåt tillbaka till Stockholm City. Det finns självklart möjlighet att åka RIB båt tillbaka vilket går både snabbare och är en mer spännande upplevelse.

Det finns även möjlighet att åka på både sälsafari och olika typer av navigationstävlingar med RIB båt i Stockholm. Hör gärna av er till oss om något låter intressant.

Kika gärna på filmen nedan för att få en ännu tydligare bild av vad ni har att vänta er!

Om du vill h mer inspiration på aktiviteter som ni kan hitta på tillsammans med företaget kan ni kolla in alla våra förslag på aktiviteter för kick off och teambuilding.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka RIB båt i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på