Memento Event lanserar ny hemsida under 2016!

Memento-Event

Vi kan nu stolt presentera vår nya hemsida! Förutom att det har skett en uppfräschning av sidan har vi även förbättrat en del saker för att göra den mer användarvänlig.

Största förändringen som skett är att det nu finns möjlighet att sortera paketen efter pris alternativt antal personer. Detta gör att ni direkt kan utesluta de paket som inte passar för er vilket underlättar er beslutsprocess och effektiviserar er tid.

För att ni ska få så bra uppfattning som möjligt av vad ni har att förvänta er av eventet har vi även lagt till symboler som ska göra detta extra tydligt. Symbolerna kan exempelvis visa att ni kommer att bli svettiga, att ni kommer att erhållas mat och dryck, att ni kommer att få dansa hela natten lång eller att aktiviteten kommer att garantera ett gott skratt!

Vi hoppas verkligen att de förändringar vi gjort ska underlätta för er som bokar event via oss! 

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på