Laga mat tillsammans i grupp

Laga-mat-tillsammans-Memento-Event

Matlagningsaktivitet är en perfekt aktivitet för både privatpersoner och företag som är ute efter att lära känna varandra bättre eller bara umgås och skratta tillsammans i en ny avslappnad miljö. 

Med inställningen att lära sig laga ett par goda rätter, avnjuta en fantastisk måltid alternativt umgås extra med sina kollegor eller vänner så kommer du inte gå från en matlagningsaktivitet besviken, du får ta del av allt på samma gång. Under en matlagningsaktivitet är det ofta ett stort fokus på umgänge då aktiviteten lätt öppnar upp för samtal och mingel i gruppen. Ni lagar ett visst antal rätter med hjälp av en professionell kock för att senare under kvällen avnjuta allt gott ni lagat!

Istället för att bara gå ut och äta en god middag kan ni nu ta del av en fantastisk måltid som ni själva har skapat, detta gör upplevelsen snäppet roligare.

Är ni som företag ute efter en teambuilding-aktivitet, en kickoff eller ett kundevent så har ni hittat helt rätt, matlagning med företaget bidrar till att man samarbetar och har roligt i köket för att få bästa resultat till slut.

Vi erbjuder ett flertal matlagningsaktiviteter med olika inriktning. Även om ni vill laga en speciell typ av mat eller är ett stort sällskap finns det garanterat någon som passar er, gå gärna in och läs mer om våra matlagningsaktiviteter i Stockholm.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du hjälp med att boka matlagningsaktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på