Res mer hållbart med oss!

Hur reser vi mer hållbart?

I många branscher är resandet oundvikligt, men det finns faktiskt en hel del enkla medel som ni kan använda er av för att minska utsläppen. Förhoppningsvis kommer dina val inspirera andra och göra stor skillnad i det långa loppet. Man får inte glömma att ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Så fort man tänker att man ska resa mer hållbart så är det ofta just flygresan vi tänker på, men det finns så mycket mer vi kan göra om vi bara börjar tänka lite bredare. Om ert företag väljer att flyga trots allt strävar vi alltid efter att hitta direktflyg till destinationen, då start och landning är det som påverkar miljön allra mest! Vi erbjuder även alltid er att klimatkompensera era utsläpp. Vi hjälper er då att beräkna flygresans klimatpåverkan, sedan betalar ni en summa som bidrar till att motsvarande mängd utsläpp minskar någon annanstans. Enkelt, eller hur?

Fler och fler av våra kunder är mycket intresserade av att minska sin miljöpåverkan och detta märker vi främst på att de väljer destinationer som de kan ta sig till med tåg eller båt istället för flyg, att de letar efter ett klimatsmart boende samt att de till stor del väljer en vegetarisk kost vid de tillfällen när företaget bjuder. Om ni väljer ett annat transportmedel än flyg rekommenderar vi alltid att ni ska se resan dit som givande istället för att bara se det som en transport, boka ett nattåg eller passa på att konferera på vägen!

Självklart vill vi inte att våra kunder ska sluta upptäcka nya platser tillsammans, men vi känner ett ansvar gentemot miljön och vill göra det vi kan för att minska miljöpåverkan. Vi är långt ifrån klara, detta är ett pågående arbete som vi självklart kommer fortsätta med. Tillsammans med våra leverantörer gör vi det vi kan och letar hela tiden efter nya smarta lösningar på miljöfrågan!

Hör gärna av er till oss om ni vill ha mer tips på hur ni reser mer hållbart eller om ni önskar närliggande destinationer som passar perfekt för företaget. Exempelvis behöver ni bara åka några timmar med tåg för att uppleva något annorlunda och helt fantastiskt!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets hållbara företagsresa, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på