Roliga aktiviteter i Stockholm – Våra bästa tips!

Aktivitet - På Rälsen

Är du och ditt företag ute efter att skratta tillsammans? Då vet vi på Memento Event precis vilka aktiviteter ni ska satsa på!

De flesta av våra aktiviteter kombinerar glädje och samarbete, vilket brukar vara efterfrågat av våra kunder. Nedan listar vi våra absolut roligaste aktiviteter där det är svårt att hålla sig för skratt!

Segwaypolo är en aktivitet där skratt i mängder utlovas då de flesta står på en segway för första gången. Det är även en perfekt aktivitet för teambuilding då ni kommer tävla i en lagturnering med 3-6 personer på varje lag.

En av våra absolut mest bokade aktiviteter är Game Show. Här är ni deltagare i ert helt egna underhållningsprogram. Er programledare för kvällen utmanar er i frågesport och galna utmaningar, precis som på tv. Detta är en aktivitet där alla kan delta och då man kan komplettera varandra eftersom ingen utmaning är den andra lik.
För er som redan testat på Game Show finns det även möjlighet att test på På Rälsen. Denna aktivitet utspelar sig ungefär likadant bara att de istället har samlat godbitarna ur Sveriges folkkära och klassiska tävlingsprogram ”På Spåret”. Dra i nödbromsen!

Har du hört om något som kallas ponnytrav? Det är egentligen precis som det låter, ni kommer själva agera kuskar till lätthanterliga ponnyer och delta i ert företags egna elitlopp! Innan loppet finns det möjlighet att satsa på vilken häst ni tror kommer gå bäst och ni bestämmer själva vad ni vill spela om. Aktiviteten är precis lika rolig att utföra som det är att agera publik.

Bubble ball är en relativt omtalad aktivitet som är oerhört underhållande. Här får ni äntligen chansen att tacklas, rulla runt och kasta er fritt utan att göra illa er. Under fotbollsmatchen kommer ni nämligen befinna er i en stor platsbubbla, så kallad bubble ball. Under denna match räcker det inte med teknisk förmåga utan ett snygg tackling kommer ge er minst lika mycket jubel som ett mål!

Ovan ser ni ett litet urval av alla de aktiviteter vi erbjuder, kika gärna in för att läsa om alla våra aktiviteter i kategorin kick off och teambuilding. Vill ni hellre att vi ger er förslag som passar bäst för just er grupp får ni mer än gärna höra av er till oss så hjälper vi er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som skapar företagsevent som stärker er gemenskap och er företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på