Boka nästa års kickoff!

Företagsresor med Memento Event

Boka in nästa års konferens, företagsresa eller kick off redan nu!

Ett företagsevent av något slag är ofta oerhört uppskattat och givande i början av året. Det kan vara att era medarbetare ska lära känna några nya anställda eller helt enkelt bara få en härlig start på året! En välplanerad kick off är ett enkelt sätt att stärka sammanhållningen och öka trivseln och effektiviteten på arbetsplatsen. Vi på Memento Event har en hel del färdiga förslag på kick off och teambuilding aktiviter som är värt att kolla in!

Det vanligaste evenemanget i januari är en konferens eller en kick off av något slag och många slår även ihop allt så man har konferens på dagen och därefter utför någon typ av aktivitet följt av middag på kvällen.

De finns även de som väljer att lägga sin konferens utomlands där de på plats får chansen att kombinera nytta med nöje. En utlandskonferens är något som stärker teamet och nästan alltid ger en oerhörd energiboost. Inspiration och idéer kommer ofta på köpet när man gör ett radikalt miljöombyte. Vi har stor erfarenhet av företagsresor tillsammans med våra kunder, kika gärna in några resor vi gjort.

Oavsett vad ni har för tankar inför nästa år så kan vi hjälpa er att ro det i hamn. Hör gärna av er till oss så fixar vi tillsammans något utöver det vanliga!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på