Nytt eventpaket – Sommarfest hos er!

Eftersom vi presenterar mycket färdiga paket på vår hemsida så är det kanske lätt att glömma bort att vi gör så mycket mer än det! 

Vi på Memento Event har stor erfarenhet av alla olika typer av arrangemang och skräddarsyr gärna förslag som passar just ert företag. I dessa speciella tider är det många företag som kommer att få tänka om inför sommaren och de stora tillställningarna blir helt plötsligt frågetecken om de kommer gå att utföra.

Det vi märkt är att många försöker styra om sina arrangemang istället för att ställa in dem helt. Att planera för en sommarfest på kontoret eller utomhus kan i vissa fall kännas som ett säkrare alternativ än att boka en större festlokal, och självklart kan vi hjälpa till med detta också!

Tanken med våra färdiga paket på hemsidan är att ni som besökare snabbt och enkelt ska kunna hitta inspiration och  samtidigt få en prisuppfattning direkt på hemsidan. Som ni kan se har vi nu lagt till ett nytt paket som kallas ”Sommarfest hos er”. Just detta paket är räknat på 50 personer och inkluderar enklare AW-mat, egen kock, serveringspersonal, bartender, porslin, glas, ingredienser till drinkar, dekor till kontoret samt dj, ljud och ljus. Eftersom det är fasta kostnader samt att porslin och glas är beräknat på ett visst antal personer så är det svårt att få ut ett exakt pris om ni skulle vara fler eller färre än 50 personer. Men detta paket gör förhoppningsvis så att ni får en prisuppfattning, självklart går detta upplägg att utföra från 10 personer och upp till flera hundra.

Men det tar inte slut där! Om ni väljer att ha sommarfesten på kontoret så finns det ju möjlighet att välja till ännu fler roliga tillval som passar för just er kontorsfest. Detta kan vara saker som fotoautomat, underhållning, aktiviteter eller varför inte ha en galen TEMAFEST med allt vad det innebär?! Vi hjälper er hela vägen från idé till genomförande och kommer gärna med inputs.

Läs gärna mer och boka sommarfest hos er alternativt hör av er direkt till oss på info@mementevent.se så kommer vi tillsammans fram till ett upplägg som passar er!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på