Nytt eventpaket – Combat Archery Tag!

Hösten är här och vi välkomnar gladeligen nya roliga och spännande aktiviteter som passar perfekt för företagsevent.

Vårt nyaste tillskott är teambuildingaktiviteten Combat archery tag, en härlig blandning av paintball, bågskytte och dodgeball som garanterat kommer leda till skratt och roliga minnen tillsammans. Sporten riktar in sig till alla som är redo att kämpa extra och som är sugna på en utmaning utöver det vanliga och går att utföra både inomhus och utomhus. Under sommaren spelas aktiviteten vanligtvis på Gärdet med uppblåsta hinderoch under vintern finns det möjlighet att spela inomhus mot en extra kostnad.

Aktiviteten börjar självklart med en ordentlig säkerhetsgenomgång, teknikträning och prickskytte innan det är dags att börja tävla på riktigt. Under aktiviteten får ni låna både varsin combat archery tag-mask och en Combat archery tag pilbåge, helt enkelt all utrustning som behövs för att sätta igång att spela!

Hur tävlingen läggs upp är helt upp till ert sällskap då det finns massa olika upplägg att välja mellan. Välj fritt mellan vanlig Combat archery tag, spökboll, dodgeball, last man standing eller Capture the Flag.

Vi har valt att kombinera aktiviteten med middag på Djurgårdsbrunn eller Villa Godthem då det är promenadavstånd från aktiviteten om den utförs på Gärdet. Men självklart finns det möjlighet att kombinera aktiviteten med i stort sett vilken restaurang som helst.

Läs gärna mer och boka Combat Archery Tag till nästa företagsevent!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på