Steam Hotel, populär destination för årets konferens!

Bar och Lobby på Steam Hotel

WOW, vi kan verkligen se att årets trend är det sprillans nya hotellet i Västerås. STEAM HOTEL! 

Senast förra veckan hade vår kund en stor kick off för 140 personer i deras fantastiska GRAND HALL och hotellet är fullbokat flera månader framöver. Vi ska även tillbaka om mindre än 2 månader då vi har ytterligare 100 personer som bokat konferens och övernattning på hotellet.

Steam Hotel är ett behagligt hotell där man vill vistas i exakt varje rum, frågan är bara hur man ska få tiden att räcka till. Gastronomiska upplevelser i någon av deras två restauranger, varma bad och kalla drinkar i deras fantastiska spa och avsluta kvällen med en drink på 18:e våningen. Vad kan gå fel?

Då man når Steam hotel inom en timma från Stockholm City så passar detta perfekt för konferensen. Väljer man tåget så stannar det endast 5 minuter med bil från hotellet.

Steam Hotels mål är att överträffa alla förväntningar och leverera något utöver det vanliga för er konferens, precis som det ska vara! Så ha höga förväntningar när ni besöker detta hotell, ni kommer inte att bli besvikna!

Vill ni ha hjälp med att boka årets konferens eller kick off, kanske på just Steam Hotel? Hör gärna av er till oss så skapar vi tillsammans en strategi för ert kommande evenemang!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på