Har ni haft konferens än?

Konferenslokal

Nu har det nya året har kickat igång på allvar och vi har redan gått in i februari! Vi startade som sagt året med konferens på Steam Hotel i Västerås, har ni också haft er konferens?  

Många företag väljer faktiskt att boka in sin konferens i januari, det är ju ett perfekt tillfälle att diskutera året som gått och självklart även blicka framåt. Vad ska vi förbättra och förändra till nästa år?

Det finns även många som istället utför någon typ av kick off i januari och detta kan vara oerhört givande om man exempelvis har ett par nyanställda som man vill ska komma in i gruppen! Då kan man ju istället ta konferensen senare under året, men detta är ju självklart upp till varje företag.

Det vi brukar rekommendera är att ni försöker att planera upp för en eventkalender, vad vill ni hinna med och prioritera under året? Är det konferens och sommarfest? Kick off och konferens? Bara julfest? Sommarfest, utlandsresa och julfest? Eller är det alltihop?

Vi på Memento Event hjälper er med upplevelser i form av paketerade events, konferenser, resor och andra skräddarsydda lösningar. Varje år genomför vi hundratals events i olika storlekar och karaktär, alltid med ett tydligt syfte. Hör gärna av er till oss om ni behöver hjälp med nästa event!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på