Vi hjälper dig med nästa företagsfest!

Hur avslutar vi detta år och hur startar vi upp nästa år tillsammans med våra kollegor? Just nu finns det stora frågetecken och ingen vet hur framtiden kommer att se ut. 

Vi tror fortfarande att höstens fortsatta hemmaarbete och isolering kommer innebära att det är viktigare än någonsin att påminna era medarbetare varför de arbetar på just er arbetsplats. Vi på Memento Event hjälper er gärna att skapa trygga och säkra arrangemang, oavsett om ni väljer att ses fysiskt eller digitalt. Som vi sagt tidigare så är det just nu endast fantasin som sätter gränserna på vad vi kan hitta på tillsammans. Och skulle det vara så att ni vill avvakta med ert stora arrangemang till nästa år? Då finns vi självklart där för er då med!

För att runda av året på bästa sätt finns det flera alternativ för årets sista företagsfest, istället för att strunta i det helt!

 • Anordna en stor digital julfest där någon från ert företag kan vara på plats i studion och säga några ord om året som gått för att sedan gå över till en rolig och spännande digital aktivitet.
 • Dela upp ert företag i mindre grupper så era medarbetare får gå ut och äta tillsammans med sitt team.
 • Beställ catering till kontoret om ni jobbar där och gör något roligt av det.
 • Anordna årets julfest utomhus där era medarbetare kan klä er efter väder. Ta dit en foodtruck, rykande glögg, brända mandlar, stämningsfulla eldar, värmande renfällar och ett liveband som spelar mysiga jullåtar.
 • Boka en egen festlokal eller en egen chambre separée där du och ditt föreag sitter avskilt från andra gäster.

Som sagt finns det flera bra alternativ som går att utföra utan att öka smittspridningen. Allt beror såklart på vad ni känner för och hur stort företaget är. Men tveka inte på att höra av er till oss och bolla idéer och boka ett arrangemang framöver. Det finns faktiskt inget bättre än att ha något att se fram emot och att avsluta året på ett bra sätt TILLSAMMANS! 🙂

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka er nästa företagsfest, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på