Memento Event gör London!

Selfie-Memento-Event

I Oktober fick vi en härlig överraskning på vårt morgonmöte, klarade vi budget för 2015 skulle vi tillsammans åka till London i Januari! Denna sporre har det pratats om i flera månader och i helgen var det äntligen dags!

Ett tidigt morgonflyg lyfte från Arlanda redan klockan 07.00 efter en gemensam frukostjuice och smörgås på Joe and the Juice. Sex trötta medarbetare somnade in på planet som tog oss till London på ett par timmar.

På fredagen hann vi strosa runt på stan ett tag innan det var dags för ett självklart stopp på Shake Shack, ett måste i London! Pommes med smält ost säger det mesta…

shakeshacklondon

Den stora händelsen under fredagen var ändå premiären av OOOAW i London, självklart var vi tvungna att se om denna populära After Work lyckades lika bra som hemma! Det är dags igen redan den 4 mars för er som är sugna att testa på denna succé även utomlands!

Lördagen startade men en härligt frukost i lägenheten innan det var dags för en tripp till stan igen. Efter några timmars shoppande gjorde vi oss redo för en sen middag på Steam and Rye, en restaurang och bar som erbjuder en helhetsupplevelse utöver det vanliga! Självklart fick vi till en gruppbild även här!

steamandrye

På söndagen stod Jesper för brakfrukost för att ge oss energi för vår sista dag ute på stan. Vårt sikte denna söndag var att hitta en restaurang som serverade mycket bra Fish and chips då  även detta är ett måste i London, så vi tog oss ut för att avnjuta lite friterad mat.

Turistattraktionerna såg vi på avstånd, både London Eye, Piccadilly Circus och Big Ben checkades av från listan.

Som ni märker var det mycket som skulle hinnas med och denna fantastiska helg gick alldeles för fort! Resan har varit oerhört givande på det sättet att vi kommit varandra närmre. När man byter miljö och framför allt reser tillsammans lär man känna varandra på riktigt och ser sidor hos varandra som troligtvis inte kommer fram på kontoret.

Vi avslutar med ett kollage på några utvalda bilder från selfiepinnen, vår bästa vän!

selfie

Tack för denna resa, vi ser redan fram emot nästa!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på