Nu drar vi igång 2021!

Äntligen dags för första veckan på jobbet efter ett par veckors julledighet! Utan en aning om vad framtiden har att erbjuda sätter vi fart direkt och hoppas att vi kan vara ert förstahandsval vad gäller både digitala och fysiska event, så snart detta tillåter.

Under vår nya kategori ”Digitala event & möten” som tillkom under 2020 så hittar ni mängder av färdiga förslag på digitala event som passar de flesta företag. Glöm inte bort att dessa paket passar perfekt att använda som inspiration, för att ni sedan tillsammans med oss kan skräddarsy ett evenemang som passar just ert företag.

Vi på Memento Event kan hjälpa till med allt ifrån roliga teambuildingaktiviteter online till olika typer av skräddarsydda digitala lösningar som inspelningar, digital stämma, digital konferens, virtuell mässa, digital awards, hybridevent, föreläsning på länk, streaming, digitala matlagningsaktiviteter och mycket mer…

Vi hjälper er med idéer, planering och bokning av årets evenemang, hör av er till oss via mail eller telefon. Ni kan även göra en förfrågan direkt på hemsidan så kontaktar vi er inom 1 h.

Vi hörs!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert digitala företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på