Nu är julbordssäsongen igång på riktigt!

Icebar-Memento-Event

Äntligen är julbordssäsongen igång på riktigt och det bokas julfester till höger och vänster!

Eftersom julfesten är det absolut sista som händer på året så är det ofta en viktig tillställning för företaget. Vi hjälper gärna till på vägen för att hitta den restaurangen eller den aktivitet som passar just er. Nedan rekommenderar vi de aktiviteter som var mest populära att kombinera med julbordet under förra året.

Game Show är en oerhört populär aktivitet som passar de flesta då alla oftast kan bidra med någonting när er programledare utmanar er i frågesport och galna utmaningar! Kvällen börjar med att programledaren introducerar sig själv, förklarar spelregler och delar in er i lag innan ni kliver in i den häftiga studion. Belysningen, skärmarna och scenen får det att kännas precis som på tv. Aktiviteten kombineras med julbord på valfri restaurang, som med fördel är belägen i gamla stan.

Spökvandring är en mysig aktivitet att kombinera med julbord. Följ med på en riktig rolig och spännande spökvandring genom Gamla Stans kusliga kvarter. Kvällen avslutas sedan med traditionellt julbord i Gamla Stan, förslagsvis på någon av de restauranger som vi rekommenderar.

ICE BAR är en prisvärd och unik aktivitet som innebär att fördrinken intas i världens första permanenta bar gjord av is som håller minus 7 grader året om. Klä på dig en varm cape och handskar innan du kliver in i den skulpterade gnistrande interiören där fördrinken serveras i ett glas gjort av is. Därefter går ni in i värmen och avnjuter ett traditionellt julbord på Hotel C.

Isskulptering och julbord är en kreativ aktivitet där ni med hjälp av en skicklig instruktör får lära er att forma isen efter er vision. Oftast är ni upp till 5 personer som skulpterar på varje isblock och aktiviteten kombineras med julbord på Djurgårdsbrunn alternativt Bockholmen Hav och Restaurang.

Detta är endast ett urval av alla de aktiviteter och julbord vi erbjuder. Gå gärna in och läs mer om julfest i Stockholm för fler förslag och inspiration. Är ni ute efter någon restaurang som inte finns med i utbudet? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta restaurangen då vi samarbetar med i princip alla lokaler i Stockholmsområdet.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka julfest med aktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på