Lär känna våra medarbetare – Jennie

Jennie-Memento-Event

Jennie jobbar som Content Manager på Memento Event och har gjort detta på heltid sedan Juni 2016, dock har hon jobbat deltid sedan juni 2015 på sidan av pluggandet. Ni ska nu få lära känna Jennie lite bättre med hjälp av 7 snabba frågor!

Vad är det bästa med att jobba på Memento Event?

Den avslappnande stämningen och de varierande arbetsdagarna helt klart!

Vad driver dig att gå till jobbet på morgonen?

Jag lär mig, utvecklas och breddar min kunskap hela tiden. Sedan får man ju inte glömma Memento-familjen, vi har alltid kul på jobbet!

Vilken av alla våra aktiviteter får man inte missa enligt dig?

Sveriges Mästerkock, eller någon annan av våra matlagningsaktiviteter. Jag älskar mat och genom Sveriges mästerkock får man med både samarbetet, tävlingen och en härlig måltid i en och samma aktivitet!

Vad gör du när du inte jobbar?

Min lediga tid spenderar jag gärna med min familj och vänner, tränar eller njuter av god mat. På vintern åker jag helst av allt skidor i strålande sol och minusgrader.

Okänd talang?

Spelat i högsta serien i innebandy, på den gamla goda tiden!

Vad är ditt nördigaste intresse?

Listor! Skulle kunna sitta och planera och skriva listor flera timmar om dagen.

Vad är en perfekt utekväll för dig?

En perfekt utekväll för mig inkluderar självklart mina bästa vänner. En fördrink och göra sig i ordning tillsammans med så hög musik som möjligt är en självklarhet, det är här man lägger ribban för hela kvällen. Är man ett skönt gäng spelar det ingen roll vart man hamnar, bara musiken är bra och den går att dansa till ända in på småtimmarna.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Om du har några frågor kring våra events eller bara vill komma i kontakt med oss, så svarar vi mer än gärna på dina frågor.

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på