Nytt eventpaket – Chokladprovning på Fjäderholmarna!

Inför sommaren har vi laddat hemsidan med massor av nya och lockande aktiviteter som passar perfekt som företagsaktivitet, en av dessa är chokladprovning på Fjäderholmarna.

Dagen börjar med en kort båttur från stan till Stockholms närmaste skärgårdsö, Fjäderholmarna! Efter avstigning går ni direkt vidare till chokladprovningen som kommer utföras i den lokal på ön som passar bäst för er storlek på sällskap. Är ni en mindre grupp får ni troligtvis plats inne i Fjäderholmarnas chokladbutik medan de större grupperna ofta håller till i någon av konferenslokalerna på ön, oavsett så får ni självklart en liten rundtur i chokladbutiken innan eller efter aktiviteten.  En titt i tillverkningen och produktionsköket är alltid spännande!

Under chokladprovningen får ni inte bara smaka på 6 olika sorters praliner utan ni får även under lättsamma former lära er mer om chokladens historia, chokladens hälsoaspekter och mycket mer!

Många förknippar nog Stockholms skärgård med skaldjur och passande nog kommer ni efter ungefär en timmes chokladprovning gå vidare till Rökeriet där det bjuds på en dignande skaldjursbuffé. Middagen börjar med en välkomstdrink och fortsätter sedan med sillar, strömming, rökta räkor, rökt lax, varmrökt rapsgriskarré samt mycket mer. Middagen rundas sedan av med kaffe och dessert.

Är ni ett sällskap mellan 25-36 personer så finns det även möjlighet för er att sitta avskilt i Separée Röken utan extra kostnad.

Så är ni ute efter en lugn och lärorik aktivitet med kollegorna så är chokladprovning på Fjäderholmarna perfekt för er! Vill ni kolla in fler alternativ på kulinariska aktiviteter så kan ni kolla in alla våra förslag på aktiviteter med mat och dryck i centrum.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på