God Jul och gott nytt år önskar Mementofamiljen!

Mementofamiljen - God Jul

Vi vill tacka alla medarbetare på Memento Event och alla våra kunder och partners för ett lyckat 2017! De gångna året har varit både händelserikt och givande, med många trevliga möten och samarbeten.

Liksom förra året startade vi upp detta år med en 2-dagars konferens där vi gick igenom allt inför 2017. I år blev det en tripp till Wenngarn som är beläget mellan Stockholm och Uppsala, endast 15 km från Arlanda. Här kunde vi enkelt kombinera effektivt planerande och konfererande under dagarna med roliga och avslappnande aktiviteter under kvällen. Välbehövligt och nyttigt!

Vi har även fortsatt att utveckla företagsresorna för våra kunder och har i år genomfört resor till bland annat Amsterdam, Prag och Budapest. Island är även bokat för en grupp som ger sig av i mars.

Efter sommaren var det dags för oss att välkomna två nya medarbetare till oss på Memento, Emmy och Johanna är två härliga tjejer som bidrar till mycket ny energi till kontoret. I takt med att företaget växer och blir större flyttade vi även till splitter nya lokaler på Linnégatan 15. Efter lite renovering och fixande kunde vi äntligen flytta in, så härligt med nya och fräscha lokaler!

Vi har självklart genomfört en hel drös med lyckade events med både återkommande och nya kunder under hela året. Under december har vi även haft fullt upp med julfester och julbord med aktiviteter över hela Stockholm.

Tveka inte att kontakta oss om ni är ute efter att boka ett företagsevent av något slag. Vi på Memento Event erbjuder det mesta i eventväg men för att nämna några; Allt ifrån kick off till konferens, resor och även sommarfest.

Nu välkomnas 2018 och alla möjligheter som väntar. God Jul och Gott nytt år!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på