Nytt eventpaket – Vegetarisk matlagning!

vegetarisk-matlagningsaktivitet-Memento

En matlagningsaktivitet är en perfekt aktivitet för företaget som är ute efter att lära känna varandra bättre eller bara umgås och skratta tillsammans i en ny miljö. 

Då just matlagningsaktiviteter är en oerhört populär aktivitet hos oss har vi självklart valt att utöka detta utbud och vad passar inte bättre i tiden än en vegetarisk sådan? Folk börjar bli mer medvetna om vegetarisk mat och vill hjälpa både djur, natur och oss själva på vägen. Dessutom är råvarorna som används 90 procent ekologiska eller kravmärkta.

Gruppen väljer själva vilket upplägg de vill ha under kvällen. Du kan välja att laga en lyxig tre-rätters meny tillsammans där varje grupp ansvarar för varsin rätt; förrätt, huvudrätt och efterrätt. Ni avslutar då med att sitta ned till bords för att äta det ni lagat. Eller så väljer ni en Food Battle där grupperna tävlar mot varandra genom att försöka skapa den godaste rätten! Här ingår många roliga tävlingsmoment där smak, doft och känsel sätts på prov. Även här avslutas aktiviteten med en middag samtidigt som juryn presenterar vinnaren och ett pris delas ut.

Passa på att boka er vegetariska matlagningsaktivitet redan idag. En aktivitet som stärker både relationerna, samarbetsförmågan bland kollegorna och ger ett minne för livet.

Om ni vill ha mer inspiration och se fler alternativ på matlagningsaktiviteter kan ni kika in på vår kategori Mat och dryck.

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka vegetarisk matlagningsaktivitet i Stockholm, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på