Nytt eventpaket – The Switch dinner!

Vi kan nu presentera The Switch Dinner, en middagsupplevelse där INGEN har tråkigt!

Detta är ett sprillans nytt koncept där du under kvällen får chansen att uppleva en jorden runt-resa som upplevs genom mat, spännande drycker, musik och kultur. Det låter spännande, eller hur? Dessutom får ni olika utklädnader under kvällen vilket bidrar till både skratt och gemenskap!

Mat i världsklass tillreds av APO´s eminenta kockar och eftersom ni under kvällen tillsammans ska gå igenom 7 olika länder så bjuds det självklart på en genomtänkt 7 rätters middag med passande drycker. Ni kommer garanterat inte gå härifrån varken törstiga eller hungriga! Ett exempel på vad HAWAII kommer bjuda på är självklart Hawaii poké, piña colada och en Hawaii skjorta!

När ni anländer så börjar middagen i ett lugnt tempo där som sagt varje maträtt, dryck, musik och utklädnad avspeglar ett specifikt land. Festatmosfären kommer vara påtaglig redan från början av kvällen och kommer progressivt att trappas upp när middagen sakta övergår till fest.

Konceptet passar perfekt för företagsfesten då stämningen lätt blir avslappnad och lite galen med hjälp av tema och spex! Är ni ett större företag får ni hela lokalen för er själva.

Läs gärna mer och boka The Switch Dinner!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka årets företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på