Nytt eventpaket: Sommarfest på Teaterskeppet!

Ett av våra nya sommarfestpaket för 2020 är Teaterskeppet som erbjuder middag och fest i en vacker maritim miljö!

Du hittar skeppet centralt beläget på Skeppsbron i Stockholm, sedan finns det självklart även möjlighet att åka ut på kryssning i Stockholms Skärgård om det önskas! Ni behöver inte oroa er över att ljudet från maskinen ska störa festen, fartygets huvudmaskin är nämligen placerad i ett ljudisolerat utrymme i den bakre delen av fartyget.

Teaterskeppet rymmer upp till 300 sittande matgäster och ni får alltid hela skeppet för er själva. Ombord på skeppet hittar ni den stora matsalen, den lilla matsalen och soldäcket. Alla dessa utrymmen går självklart att nyttja vid er sommarfest! Vill ni visa något på tv-skärmar under eller innan middagen finns även denna utrustning på plats.

Vid fint väder brukar soldäcket nyttjas för fördrink och mingel innan ni sätter er till bords nere i matsalarna. Soldäcket erbjuder en utomhusbar och en fantastisk utsikt över Stockholms vatten!

En betydande fördel med att ha årets företagsevent på Teaterskeppet är deras arbete för att minska sin miljöpåverkan. Detta gör dem bland annat genom att köra extremt bränslesnålt, endast erbjuda närproducerat, KRAV-märkt och ekologiska råvaror samt att de har ett system för att minimera matsvinn. Förutom detta försöker de hela tiden anpassa sina menyer så de är helt eller delvis vegetariska. All mat tillagas ombord vilket gör att de kan säkerställa en hög kvalité och Teaterskeppet är KRAV-certifierade sedan 2017.

Läs mer och boka årets sommarfest på Teaterskeppet!

Hör gärna av dig om du har några frågor

Vill du få hjälp med att boka ert nästa företagsevent, kontakta oss nu!

Memento Event är en eventbyrå i Stockholm som hjälper dig med alla typer av events som stärker er gemenskap och företagskultur. Vi kontaktar dig inom 1 h.

Jag vill veta mer

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi bara kan.

  Företag (*)

  E-post (*)

  Telefon (*)

  Antal personer

  Önskat datum

  Övriga önskemål/meddelande


  2+2=4


  Memento Event på